Stiri

Bitdefender şi DNSC susțin Ucraina pentru apărarea spațiului cibernetic

Codurile Malware compromit securitatea dispozitivelor Android
Codurile Malware compromit securitatea dispozitivelor Android

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) al României, în parteneriat cu Bitdefender, va oferi consultanţă tehnică, informaţii privind ameninţările şi, în mod gratuit, tehnologie de securitate cibernetică pentru orice afacere, instituţie guvernamentală sau cetăţean al Ucrainei, pentru atât timp cât este necesar.

În plus, Directoratul, în parteneriat cu Bitdefender, va oferi gratuit, timp de un an, tehnologii de securitate cibernetică produse de Bitdefender către orice companie sau entitate publică din spaţiul NATO sau al Uniunii Europene care doreşte să îşi crească nivelul de securitate prin înlocuirea soluţiilor de securitate cibernetică ce ridică semne de întrebare din punct de vedere tehnic sau geopolitic.

„România consideră că spaţiul cibernetic trebuie să fie unul sigur şi rezilient, iar interesele geopolitice sau militare nu ar trebui să afecteze viaţa oamenilor şi activităţile profesionale ale acestora. Ne menţinem angajamentul de a-i ajuta pe toţi cetăţenii, precum şi pe actorii din sectorul privat şi public din lumea liberă şi democratică, pentru ca planeta noastră să rămână liberă de conflicte. Invităm toate statele membre ale NATO şi ale Uniunii Europene să contribuie la acest efort.

To Top