Stiri

Bitdefender 2013 se impune pe piață

Bitdefender 2013

Bitdefender, liderul pieței locale de soluții antivirus, anunță lansarea în România a generației de produse 2013, ce extinde protecția utilizatorului dincolo de mediul virtual și adaugă un întreg arsenal de noi funcționalități.

’’Funcționalitățile care echipează Bitdefender 2013 protejează utilizatorii în orice situație și pentru orice activitate desfășurată pe internet și în afara sa. Noile module precum Safepay și Anti-Theft desăvârșesc produsul cotat ca fiind cel mai bun din industrie, astfel încât putem spune că este cea mai fiabilă și facilă soluție’’, spune Ciprian Istrate, Product Marketing Director, Bitdefender 2013.

Bitdefender 2013 asigură un mediu steril pentru efectuarea tranzacțiilor online cu Safepay, protejează copiii la accesul pe internet cu sistemul Parental Control și facilitează recuperarea terminalelor mobile în caz de furt cu modulul Anti-Theft.

Modulul Anti-Theft asigură controlul terminalelor mobile chiar și atunci când acestea sunt pierdute sau furate, permițând blocarea, ștergerea conținutului sau chiar localizarea lor prin intermediul oricărui alt dispozitiv conectat la internet.

Lansat cu o lună în urmă pe piețele internaționale, Bitdefender 2013 a luat deja două distincții foarte importante în industria de securitate: “Editor’s Choice” acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013,respectiv “GoldAward” de laTopTenREVIEWS care a plasat produsul românesc pe locul întâi în urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate.

Suita Bitdefender 2013, ce cuprinde Antivirus Plus, Internet Security și Total Security,este disponibilă din 24 iulie, în format electronic, la toți partenerii autorizați și pe site-ul http://www.bitdefender.ro/, iar de la sfârșitul lunii august produsul va fi comercializat în format de retail și în magazinele de profil.

Bitdefender 2013

To Top