Stiri

Bitdefender Antivirus Free Edition

Bitdefender Antivirus

Noul antivirus gratuit lansat de Bitdefender este disponibil celor care doresc un instrument performant de protejare a datelor personale. Utilizatorii beneficiază fără niciun fel de cost de tehnologia de protecție Bitdefender, premiată și certificată de cele mai puternice organisme independente de evaluare din lume.

Utilizatorul nu va simți niciodată prezența antivirusului, iar activitățile sale curente pe computer nu vor fi stânjenite în niciun fel. Jocuri sau programe recunoscute ca fiind consumatoare de resurse vor funcționa perfect, fără întreruperi cauzate de soluția de securitate”, afirmă Alexandru Bălan, Sr. Product Manager la Bitdefender. „Acesta este practic avantajul motorului nostru de scanare inteligent. Scutul antivirus evită verificarea repetată a fişierelor curate, reducând astfel la minim amprenta produsului în sistem”.

Bitdefender Antivirus Free Edition se actualizează periodic în funcție de evoluția bazei de date a mostrelor de malware, oferind protecție permanentă chiar și împotriva celor mai recente pericole informatice.
Bitdefender Antivirus Free Edition este compatibil cu ultimele sisteme de operare Windows și este disponibil gratuit doar pentru utilizatorii de limbă română: http://www.bitdefender.ro/solutions/free.html.

Bitdefender Antivirus

To Top