Stiri

Bitdefender anunță lansarea suitei de soluții Bitdefender 2015

Bitdefender lansează versiunea 2015 a suitei de produse de securitate ce transformă lucrul pe computer, jocurile, filmele sau muzica în experiențe lipsite de interferențe și protejează în același timp operațiunile financiare, optimizând în mod constant sistemul.
Linia de produse Bitdefender 2015 redefinește securitatea pe internet cu un nou concept ce armonizează tehnologia premiată în mod repetat cu performanța, ușurința de utilizare și simplitatea.

Disponibil în Statele Unite de la începutul lunii iulie, noul Bitdefender Total Security 2015 a primit deja distincția Editor’s Choice acordată de prestigioasa publicație americană PC Mag.

Recunoscute și premiate trei ani la rând de către analiștii independenți pentru cea mai bună protecție, cele mai noi produse Bitdefender vin echipate cu noua tehnologie Profiles, care analizează activitatea desfășurată de utilizator și autoreglează setările și resursele pentru a susține fiecare tip de acțiune.

Bitdefender integrează, de asemenea, modulul Wallet, ce securizează datele sensibile, pe care le ține la îndemână cu ajutorul browser-ului securizat Safepay. Iar noul Quick Vulnerability Scanner avertizează în privința software-ului neactualizat și vulnerabil sau asupra setărilor nesigure ale sistemului.

bitdefender_total_security

OneClick Optimizer menține viteza de rulare a sistemului la nivel maxim, iar tehnologia Bitdefender Photon se adaptează gradual pentru a îmbunătăți vizibil performanța.

Modulul Autopilot, perfecționat de-a lungul celor 10 ani de experiență în lupta împotriva amenițărilor cibernetice, ia automat cele mai bune decizii de securitate, fără intervenția utilizatorului. Raportul de securitate informează asupra a tot ce se întâmplă cu sistemul și oferă informații care ajută utilizatorul să ia cele mai bune măsuri pentru siguranța sa online.
Bitdefender lansează de asemenea un nou website, centrat pe simplitate și consistență, cu performanță îmbunătățită pe platforme diverse și compatibilitate pe fiecare browser. Mai multe detalii pe bitdefender.ro.

To Top