Stiri

Bitdefender anunță noi versiuni Total Security 2012

Bitdefender anunță noi versiuni Total Security 2012 care oferă protecţie împotriva celor mai noi tipuri de ameninţări informatice, precum şi împotriva tentativelor de furt de identitate. Totodată, utilizatorii au acum la dispoziţie şi cele mai recente versiuni ale produselor Bitdefender Internet Security 2012 şi Bitdefender Antivirus Plus 2012.

Noua versiune oferă funcţionalităţi noi, printre care protecţie la navigarea în reţelele de socializare, modul Autopilot şi funcţia Scan Dispatcher (care menţine performanţa sistemului la un nivel ridicat, scanând fişierele doar atunci când procesarea datelor este minimă sau sistemul are activitate foarte redusă).

În modul Autopilot, produsul va lua automat deciziile optime de securitate, fără a avea nevoie de niciun fel de intervenţie din partea utilizatorilor. Nicio alertă nu va mai fi generată din partea produsului, nicio configurare nu va mai trebui modificată după ce Bitdefender a fost instalat. Este important de menţionat că, în cazul în care utilizatorii vor dori să ia singuri anumite decizii legate de securitate, vor putea accesa cu uşurinţă tabloul de comandă.

Funcţionalităţi incluse în Bitdefender Total Security 2012:

– Safebox– Funcţie de backup online şi sincronizare de fişiere. Bitdefender Safebox monitorizează fişierele importante şi le copiază automat pe un server separat atunci când este detectată vreo modificare. Ulterior, fişierele copiate pot fi accesate de pe orice calculator pe care a fost instalat Bitdefender. Bitdefender Total Security 2012 oferă un spaţiu de stocare de 2 GB.

– Rescue Mode– Atunci când anumite ameninţări, precum cele de tip rootkit, nu pot fi înlăturate de pe sistemul de operare Windows, computerul e repornit în Rescue Mode – un minisistem de operare bazat pe Linux, care permite recuperarea datelor şi dezinfectarea sistemului.

– Virtualized Browser –Lansează motorul de căutare într-un mediu virtual, izolat de sistemul de operare. Acest lucru previne exploatarea vulnerabilităţilor din motorul de căutare şi preluarea controlului asupra calculatorului de către atacatori.

– Interfaţă flexibilă –Cu ajutorul funcţiei „drag&drop”, utilizatorii îşi pot personaliza fereastra principală, alegându-şi acţiunile de securitate cel mai frecvent folosite.

– Instalare Optimizată –Bitdefender 2012 se instalează rapid, cu doar câteva clicuri.Timpul de instalare a fost redus la jumătate faţă de versiunile trecute.

To Top