Stiri

Bitdefender Clueful pentru Android gratuit în Google Play

Bitdefender Clueful
Bitdefender Clueful

Bitdefender anunță lansarea Clueful pentru terminalele mobile cu Android, un instrument de monitorizare a aplicațiilor neglijente ce pun în pericol confidențialitatea datelor personale, livrează mesaje nedorite și accesează informații sensibile.

Bitdefender Clueful pentru Android este un software gratuit care analizează aplicațiile pentru a vedea dacă acestea pot citi mesajele fără acordul utilizatorului, pot trimite notificări spam sau pot accesa fotografiile din terminal. De asemenea, Clueful informează utilizatorii despre aplicațiile care pot trimite parolele necriptate, pot accesa calendarul sau întrerupe convorbirile cu reclame audio.

Soft-ul Bitdefender se actualizează constant în cloud și verifică fiecare aplicație imediat ce este instalată, oferind de asemenea și un scor general de securitate a telefonului.
Aplicația Clueful este creată și administrată de dezvoltatorii antivirusului Bitdefender, clasat în repetate rânduri în fruntea industriei în testele independente realizate de AV-Test și AV-Comparatives.

Bitdefender Clueful

Bitdefender Clueful

To Top