Stiri

Bitdefender donează 10.000 de licențe

Bitdefender a donat bibliotecilor publice cuprinse în programul Biblionet 10.000 de licențe pentru protecția calculatoarelor împotriva amenințărilor informatice.
Antivirus Free Edition va proteja astfel zeci de mii de utilizatori de ameninţările caracteristice mediului online. Donaţia permite utilizarea softului pe termen nelimitat şi acces la update-uri, ceea ce demonstrează dorinţa Bitdefender de a sprijini sistemul de biblioteci publice din România.

Suntem încântaţi de încheierea acordului cu Biblionet şi credem că este un rezultat al susţinerii reciproce în vederea atingerii performanţei şi excelenţei în educaţie. Majoritatea abonaţilor nu reuşesc să beneficieze din plin de rezultatele consilierii specializate în securitatea datelor. De aceea strategia de colaborare cuprinde mai multe direcţii precum organizarea unor competiţii, concursuri ce implică activ abonaţii bibliotecilor, cursuri şi seminarii privind securitatea datelor pentru cei interesaţi”, a declarat Răzvan Vâlceanu, General Manager, Bitdefender România.

To Top