Stiri

Bitdefender este unul dintre cele mai bune programe antivirus din lume

BitDefender lansează Safego

Bitdefender se poziționează pe un loc fruntaș în ce privește rata de detecție a virușilor surclasând competitorii veniți la test cu temele nefăcute. Antivirusul românesc s-a impus la nivel mondial în fața a 25 din cei mai importanţi jucători.

Lider incontestabil în ceea ce priveşte „protecţia împotriva atacurilor malware”, Bitdefender a obţinut un punctaj de 100% la detecţia ameninţărilor de tip „zero-day” (incluzând ameninţări web sau e-mail), faţă de media categoriei, de 92%.

Totodată, Bitdefender a fost cel mai bun produs al categoriei „curăţarea şi repararea unui sistem infectat”, care evaluează nivelul de dezinfecţie şi capacitatea de eliminare a elementelor rootkit, ascunse, din sistem. Nu în ultimul rând, Bitdefender a obţinut punctajul de 5.5 dintr-un maxim de 6, în ceea ce priveşte „impactul asupra utilizării sistemului”, categorie care ia în calcul încetinirea sistemului în urma funcţionării softului de protecţie şi numărul de alarme false generate.

Felicitări Bitdefender pentru performanţele deosebite obţinute încă o dată”, a declarat Andreas Marx, CEO AV-Test. „Testările sunt extrem de riguroase şi simulează provocările cu care programele de securitate se confruntă în realitate. În ceea ce priveşte protecţia sistemului, Bitdefender a atins cel mai mare nivel de performanţă”.

Bitdefender a devenit adversarul numărul 1 pentru toţi jucătorii din industria securităţii IT”, a declarat Viorel Canja, Head of Bitdefender Labs. „Produsele noastre ridică standardele în ceea ce priveşte perfomanţa produselor de securitate – nu doar în ceea ce priveşte protecţia oferită, ci şi în termeni de uşurinţă în utilizare şi capacitate de reparare a sistemului după o infecţie”.
BitDefender lansează Safego

To Top