Stiri

BitDefender lansează Safego

Bitdefender lansează versiunea finală a aplicației Safego în urma unei lungi perioade de testare. Astfel, în perioada octombrie 2011 – iunie 2011 aproximativ 25% dintre cei care au încercat safego BETA au avut cel puţin un prieten virtual pe Facebook care a răspândit conţinut infectat.

Deşi tot mai mulţi utilizatori ştiu că ameninţările virtuale se înmulţesc îngrijorător pe reţelele sociale, 24,6% dintre cei care au folosit aplicaţia Safego au avut cel puţin un prieten care a postat un element infectat pe Facebook, cum ar fi aplicaţii maliţioase sau linkuri către website-uri cu malware. Accesarea unor astfel de aplicaţii maliţioase poate avea consecinţe grave, cum ar fi furtul de identitate sau riscul de a primi mesaje targetate, ce pot răspândi diverse elemente infectate.

În comparaţie, doar 0,7% dintre utilizatorii Safego răspândesc malware către prietenii virtuali – ceea ce scoate în evidenţă eficienţa şi importanţa folosirii unei aplicaţii dedicate de securitate pentru platformele sociale. Safego oferă o serie de beneficii cheie, precum: scanare 24/7 a fluxurilor de ştiri, un design nou, funcţie integrată Quickscan şi „Friend’o’meter” – o implementare a conceptului de securitate socială.
BitDefender lansează Safego

To Top