Stiri

Bitdefender Mobile Security este apreciat de AV-Comparatives

Bitdefender Mobile Security

Bitdefender Mobile Security s-a clasat în topul industriei de soluții de securitate pentru mobile atât la protecția împotriva virușilor de Android, cât și din punct de vedere al impactului pe care îl are asupra bateriei telefonului, potrivit testelor realizate de organizația independentă de analiză AV-Comparatives.

„Când am început proiectul Bitdefender Mobile Security ne-am propus să realizăm cea mai bună soluție de securitate pentru protecția smartphone-urilor – o soluție care să detecteze toate tipurile de amenințări ce țintesc direct utilizatorii de Android și, în același timp, să aducă funcționalități adiționale de securitate esențiale unui utilizator de smartphone.

Rezultatele AV-Comparatives reprezintă confirmarea că am reușit ceea ce ne-am propus. Pe scurt, posesorii de smart-phone-uri pot instala BMS pentru ca apoi să uite și de viruși și consumul bateriei’’, spune Alexandru Bălan, Senior Product Manager, Bitdefender.

Testarea realizată de AV-Comparatives pe 13 produse software de securitate pentru Android a relevat că Bitdefender Mobile Security se clasează în categoria produselor de top în ceea ce privește protecția împotriva virușilor. BMS a identificat între 98 și 100% din virușii de Android, din mai mult de 18.000 de aplicații periculoase.

’’Bitdefender are o istorie lungă în domeniul produselor antivirus performante pentru computere și ne bucurăm să vedem că experiența companiei a fost transferată în domeniul mobilelor. Bitdefender dă dovadă de o consecvență deosebită pe gama de produse pe care o testăm’’, spune Andreas Clementi CEO al AV- Comparatives.

Bitdefender Mobile Security

To Top