Stiri

Bitdefender Mobile Security întărește protecția datelor personale cu modului App Lock pentru Android

Bitdefender 2013

Bitdefender, liderul pieței românești de soluții de securitate, anunță lansarea App Lock, un modul suplimentar de protecție în aplicația Bitdefender Mobile Security, ce le dă posibilitatea utilizatorilor să decidă cine poate accesa aplicațiile de pe dispozitivul lor mobil.

Astfel, noul Bitdefender Mobile Security & Antivirus permite restricționarea accesului la aplicațiile pe care utilizatorul le consideră sensibile prin intermediul App Lock. Modulul blochează accesul la informații personale pe care le protejează cu un cod PIN.

’’Deși ne protejăm dispozitivele mobile cu un cod de acces se întâmplă foarte des să permitem prietenilor sau copiilor accesul la telefonul nostru pentru diverse activități. Cu App Lock vă puteți lasa copilul să se joace liniștit fără teama că ar putea accesa conținut personal sau sensibil și fără să fie nevoie să vă delogați din conturi de mesagerie. Setați o singură dată un cod de acces în aplicațiile ce trebuie protejate și nimeni nu va avea acces la ele. Credem că după această ultimă actualizare, Bitdefender Mobile Security este foarte aproape de soluția ideală de Android’’, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

App Lock afișează o listă cu aplicații instalate și permite utilizatorilor să ia măsuri de precauție suplimentare restricționând accesul la acele aplicații carear putea provoca cheltuieli nedorite sau care ar putea afecta intimitatea utilizatorului. Oricine folosește dispozitivul va trebui să introducă codul Bitdefender pentru a accesa acele aplicații.

Bitdefender Mobile Security & Antivirus oferă pe lângă protecția împotriva aplicațiilor periculoase și scanare la cerere, blocarea terminalului de la distanță prin modului Anti-Theft, minimizarea impactului asupra bateriei și antivirus performant produs de creatorul celei mai eficiente soluții de Securitate online.

Bitdefender 2013

To Top