Stiri

Black Friday de România

emag black friday

Black Friday se apropie rapid, clienții păstrându-și banii pentru reducerile generoase ale magazinelor online. Înainte de această zi ce și-a făcut loc în calendar, magazinele online participante au crescut ușor prețurile produsele pentru a avea mai apoi de unde să scadă. Bineînțeles vor fi și produse care se vor vinde pe nimic însă cantitățile vor fi limitate. Perifericele vor fi primele oferite aproape gratuit, la fel ca anul trecut, iar produsele de valoare mare se vor mulțumi cu reduceri de preț de cel mult 10%.

Anul acesta, Black Friday va fi organizat pe data de 23 noiembrie. Mai multe magazine cunoscute vor participa la această promoție globală. Emag, Flanco, Evomag, Azerty, Clickshop, F64, Watchshop, Elefant, Okian, Nemira sunt doar câteva dintre ele.

Pentru a fi siguri că faceți o afacere, urmăriți prețul pentru produsul pe care vi-l doriți pe mai multe site-uri. Folosiți servicii de genul price.ro pentru a compara cu rapiditate ofertele. Prețul contează cel mai mult, produsul este același. O altă regulă aplicată în România e să plătiți produsul la livrare. Nu plătiți cu cardul înainte, odată ce magazinul are banii în cont o să vă întârzie livrare. Nu uitați că aveți dreptul de a returna produsele, dacă acestea nu sunt pe placul vostru, fără a da explicații vânzătorului. Folosiți-vă acest drept însă nu abuzați.

emag black friday

To Top