Stiri

Boxe X-Mini pentru laptop

Boxele X-Mini sunt perfecte pentru a fi încadrate lângă laptop atunci când plecați în vacanță sau într-o excursie la munte sau la mare. Deși sunt mici, sunetul este deosebit de puternic, supliniind fără probleme boxele integrate ale portabilelor. X-Mini poate conecta și la telefonul mobil sau la orice alt player multimedia pentru a oferi o atmosferă relaxantă. Alimentarea boxelor se face prin portul USB fără a fi necesară conectarea la un adaptor voluminos. Modelul X-Mini Max II Stereo, disponibil prin fungadgets.ro are un preț de 179 de lei însă vizitatorii site-ului îl pot comanda și în rate printr-un sistem avantajos fără dobândă. Mai precis prețul total este împărțit în șase rate egale, fără dobandă pentru deținătorii CardAvantaj emis de Credit Europe Bank.

Utilizatorii produselor noastre sunt în general persoane active, în pas cu tehnologia, iar posibilitatea efectuării online a plăţii le conferă siguranţă, comoditate şi promptitudine. Achiziţia în rate reprezinta un beneficiu în plus pentru cei care-şi doresc un sistem de achitare uşor şi flexibil.„, a declarat Valentin Haicu, director general VHCI Business Development.

Recent, compania a mai lansat pe piaţa românească telefonul pentru bunici Colia S402. Terminalul se remarcă prin butoane de mari dimensiuni, ecran monocrom și sonor foarte puternic, aspecte care-l fac accesibil persoanelor în vârstă. Prețul recomandat este 198 lei, inclusiv TVA.X-mini
X-mini

To Top