Stiri

Brother MFC-J6510DW

Imprimantele Brother și-au câștigat clienții prin fiabilitate și prin costul mai mic al consumabilelor. MCF-J6510DW este un echipament de tip inkjet All-in-one, imprimantă, scanner, copiator şi fax, toate înglobate într-un design modern şi extrem de uşor de utilizat. MFC-J6510DW permite afacerilor mici şi mijlocii să creeze documentele la cea mai înaltă calitate posibilă atât în format A3 cât şi A4.

Viteze de imprimare triplate (35ppm/12ipm negru, 27ppm/10ipm color) pentru a economisi timp şi cartuşe de cerneală cu capacitate foarte mare de 2400 pagini negru şi 1200 color, pentru un cost redus pe pagină. O altă reducere a costului şi a consumului de hârtie este oferită de funcţia de imprimare duplex.
MFC-J6510DW este, de asemenea, echipat cu cititor pentru carduri de memorie şi port PictBridge, ce permite imprimarea foto direct de pe o cameră digitală. Echipamentul funcţionează utilizând patru cartuşe de cerneală separate, ce pot fi înlocuite individual și reciclate în mod gratuit de Brother.

To Top