Stiri

Browserul Brave vine cu propriul portofel virtual integrat

Brave Browser
Brave Browser

Browserele web sunt adevărate ecosisteme cu posibilitatea de a fi îmbunătățite și adaptate diferitelor cerințe prin instalarea de extensii. Mai mult, browserele susținute de companiile puternice au propriile magazine de aplicații, existând un aport considerabil al partenerilor. În această piață dominată de cei mari există companii care propun browsere ce îți protejează confidențialitatea și nu permit culegerea de informații la scară largă sau chiar browsere care au un portofel pentru criptomonede integrat.

Integrarea portofelului de criptomonede în browser ar putea deveni o practică pe scară largă așa cum există acum posibilitatea de a salva cardul. Browserul Brave, care se mândrește astăzi cu peste 42 de milioane de utilizatori, prezintă noul portofel drept un ghișeu unic pentru ca utilizatorii să-și stocheze, să gestioneze și să schimbe portofoliul cripto.

Brave susține că, spre deosebire de majoritatea portofelelor existente, portofelul Brave este nativ, ceea ce înseamnă că nu necesită extensii, reducând riscurile de securitate și dependența de resursele hardware. Folosind portofelul Brave, utilizatorii pot trimite și primi cripto-uri și pot vedea date live și istorice ale pieței datorită integrării graficelor de la CoinGecko. Utilizatorii pot conecta, de asemenea, portofelul Brave și portofelele hardware precum Ledger Nano X și Trezor Model T. Brave Wallet acceptă toate blockchain-urile compatibile cu Ethereum Virtual Machine (EVM), cum ar fi Polygon, xDai, Avalanche și altele.

Portofelul Brave este gratuit, iar utilizatorii trebuie pur și simplu să descarce browserul pentru desktop la cea mai recentă versiune (v1.32). Setările legate de Brave Wallet pot fi accesate din fila Portofel din pagina de setări a browserului (brave://settings/).

To Top