Stiri

Camera foto GALAXY NX are 4G

Samsung GALAXY NX
Samsung GALAXY NX

Samsung Electronics a anunțat lansarea GALAXY NX, prima cameră cu sistem compact și conectivitate 3G/4G LTE (CSC). camera foto permite efectuare de fotografii și postarea rapidă pe rețelele de socializare.

GALAXY NX oferă funcții ce vin în sprijinul turiștilor. Photo Suggest oferă recomandări de locuri populare de fotografiat, în funcție de locația în care utilizatorii se află, provenite de la o bibliotecă imensă de imagini a unor fotografi din întreaga lume. Story Album le permite fotografilor să se bucure oricând de cele mai frumoase amintiri prin afișarea unei cronologii a momentelor speciale, reîncadrând și redimensionând pozele pentru a crea albume foto digitale care pot fi vizualizate și distribuite pe alte dispozitive.

GALAXY NX (4)

Senzorul de 20,3 MP APS-C crează imagini luminoase și detaliate chiar și în condiții de lumină slabă, în timp ce procesorul de imagine DRIMe IV oferă viteza și precizia solicitate de fotografi.

Samsung GALAXY NX

Samsung GALAXY NX

Sistemul Avanced Hybrid Focus (AF), viteza de declanșare de 1/6000 sec și cea de fotografiere de 8,6fps le permit utilizatorilor să surprindă acțiunea în timpul în care aceasta se desfășoară.

Cu Android 4.2 Jelly Bean, funcțiile specifice unui smartphone sunt folosite pentru a îmbunătăți experiența fotografică. Utilizatorii pot alege dintr-un întreg univers de aplicații Android pentru a personaliza dispozitivul lor GALAXY NX și pentru a face mai mult decât simple fotografii uimitoare și conținut video, precum pentru a edita imagini sau a adăuga efecte speciale.

To Top