Stiri

Cameră Samsung cu două LCD-uri

Samsung a dezvăluit o cameră foto perfectă pentru cei care vor să-și completeze colecția de fotografii postate pe rețelele sociale. DV300F dispune de două ecrane LCD, montate pe ambele părți ale camerei și de conectivitate Wi-Fi astfel încât transferul fișierelor să fie efectuat cu ușurință. DV300F se mândreşte cu o rezoluţie de 16 megapixeli, zoom optic 5x şi lentile cu unghi larg de 25mm.
Ca răspuns la evoluţia continuă a cerinţelor utilizatorilor de a beneficia de maximă creativitate şi posibilitatea de a împărtăşi experienţele surprinse cu aparatul foto, DV300F este primul model 2View care oferă tehnologie Wi-Fi, permiţând utilizatorilor să trimită imaginile prin email, să le încarce pe Facebook, Picassa, Flickr şi YouTube într-o clipă. De asemenea, utilizatorii pot să-şi salveze imaginile speciale pe cardul de memorie microSD, imagini care sunt mai apoi conectate prin wireless la PC-ul de acasă şi downloadate imediat.

Pentru utilizatorii preocupaţi de aspect cel mai nou model Samsung vine în mai multe variante de culori metalice, incluzând negru fals, argintiu, bleumarin şi roşu, cu un contur exterior dintr-o bucată, rotunjit.

To Top