Stiri

Canale TV 3D

DIRECTV si Panasonic au lansat zilele trecute, in SUA, trei canale cu transmisii 3D, inclusiv n3D™ powered by Panasonic – un canal dedicat programelor 3D sportive si de divertisment, care poate fi urmarit pe televizoare 3D, cu ochelari speciali.

Dupa ce, in iunie, clientii DIRECTV HD au primit un upgrade de software gratuit care sa le permita sa acceseze noile canale 3D, luna aceasta, ei vor putea urmari, fara costuri suplimentare, noul canal 3D, care ofera exclusiv programe 3D, precum Guitar Center Sessions cu Peter Gabriel si Jane’s Addiction sau filmele Dinosaurs: Giants of Patagonia, Wild Safari: A South African Adventure si Encounter in the Third Dimension. De asemenea, n3D va transmite si evenimente speciale, precum maratonul NASCAR Coke Zero 400 sau transmisia in exclusivitate DIRECTV a FOX Sports 2010 MLB All-Star Game, toate in sistem 3D.

De asemenea, DIRECTV lanseaza si DIRECTV Cinema™ in 3D, care ofera telespectatorilor filme ce ruleaza la IMAX, precum Deep Sea 3D si Under the Sea 3D, dar si n3D On Demand, care difuzeaza reluari ale meciurilor din Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2010. Luna trecuta, tot DIRECTV a lansat canalul ESPN 3D.

Panasonic, care a lansat de curand televizoarele VIERA 3D si playerele Blu-ray 3D, este sponsor exclusiv al canalului DIRECTV n3D. Cele doua companii au anuntat ca vor lansa o serie de canale TV 3D inca din ianuarie, la Consumer Electronics Show. Mai multe informatii despre noile canale sunt disponibile aici.

Oare cand o sa vedem si la noi posturi TV 3D?

To Top