Stiri

Canon lansează cinci imprimante noi pentru gama imagePROGRAF

Canon imagePROGRAF

Canon Europe anunță lansarea a cinci noi imprimante format mare pentru piețele de artă grafică. Noile aparate de 24” spre 60”, cu dispozitive de 8 și 12 culori au fost prevăzute cu diverse noi avantaje pentru o calitate superioară a imaginii, o mai bună productivitate și funcționalitate.

Toate noile modele folosesc cerneală LUCIA EX, iar astfel Canon devine singura companie care utilizează același sistem de cerneluri pentru întreaga gamă de format mare, inclusiv tehnologia hot swap. Tușul oferă o paletă largă de culori, un negru mai expresiv, rezistență mai mare la zgârieturi și o culoare mai stabilă pentru o calitate optimă a imaginii și pentru a asigura o consistență desăvârșită între aparate. Tehnologia hot swap oferă posibilitatea de a înlocui cerneala în timpul imprimării, oferind astfel posibilitatea unei producții neântrerupte și timp redus de execuție.

ImagePROGRAF iPF6400 și iPF6450, cu 12 culori și 24” înlocuiesc modelele iPF6300 și iPF6350. Noul spectrofotometru opţional permite obținerea unei culori precise, foarte stabile și consistente, cu un filtru UV detașabil care oferă și mai multă flexibilitate pentru o gamă largă de medii.

Link-ul de calibrare permite spectrofotometrului să ofere o soluție încorporată pentru toate cele 12 imprimante color format mare lansate de Canon în 2012. Necesitând doar instalarea pe iPF6450 într-o singură locație, utilizatorii pot controla centralizat managementul de culoare al multiplelor unități imagePROGRAF din alte locații, optimizând astfel producția și asigurând o culoare uniformă.

Gama imagePROGRAF este îmbunătățită de asemenea cu imagePROGRAF iPF8400 de 44”, o imprimantă de 12 culori, care înlocuiește iPF8300 și oferă un HDD intern de capacitate mare de 250GB și viteză mai mare. Se lansează de asemenea modelele imagePROGRAF iPF9400 60” și iPF9400S, cu 12 și respectiv 8 culori. Calitatea imaginii este îmbunătățită de tușul LUCIA-EX, care oferă cu aproximativ 20% mai multe spectre de culoare și viteze de imprimare, o calitate de interes pentru clienții de fotografie, arte frumoase și/sau imprimare de logo-uri/branding.

Tehnologia internă sporită a iPF9400S presupune reducerea timpilor de execuție pentru producția rapidă (aproximativ de 1,5 ori mai repede decât fostul model iPF9000S). iPF9400S vine cu posibilitatea de reproducere unor culori mai luminoase și o frecveță mai mare a imprimării și implicit sporirea vitezei – ideală pentru postere.

Canon a creat de asemenea un plug-in de Photoshop, care prezintă o funcție layout cu ajustarea automată a mărimii, ideală pentru lucrări de galerie. În plus, software-ul de măsurare, configurare media și calibrare a performanței, inclus în noile modele, a fost îmbunătățit pentru a oferi utilizatorilor flexibilitatea și ușurința de a crea, monitoriza și produce toate imprimările conform proprilor exigențe.

O selecție a acestor noi imprimante va fi prezentată la stand-ul Photokina 2012 (18-23 septembrie 2012).

Canon imagePROGRAF

To Top