Stiri

Canon lansează scanerul profesional imageFORMULA RS40

Canon imageFORMULA RS40
Canon imageFORMULA RS40

Canon anunţă lansarea scanerului foto dedicat, imageFORMULA RS40, care oferă partenerilor oportunităţi noi de vânzări atât către serviciile foto specializate, cât şi către magazinele de retail online. Scannerul foto imageFORMULA RS40 este ideal pentru recondiţionarea şi digitalizarea fotografiilor vechi cu doar câteva clickuri. De asemenea, este primul echipament care oferă scanarea pe loturi de până la 40 de fotografii şi 60 de documente la o singură utilizare, acasă sau într-un spaţiu comercial.

În ultimul timp, există o creştere a trendului „cutia cu amintiri (shoeboxing)“, prin care oamenii caută metode de a păstra fotografiile de familie realizate şi imprimate înainte de era fotografiei digitale (fotografiile fiind de obicei păstrate în cutii de pantofi). Scannerul foto imageFORMULA RS40 le oferă partenerilor ocazia perfectă de a se alătura acestui trend pentru a pune la dispoziţie clienţilor care au magazine fizice sau online o soluţie rapidă şi fiabilă ce asigură calitatea imaginii şi eficienţa caracteristice echipamentelor Canon.

Scanare uşoară a fotografiilor pe loturi, la viteză mare

Folosind tehnologii de scanare Canon, scanerul foto imageFORMULA RS40 oferă eficienţă şi productivitate la scanarea fotografiilor pe loturi, cu viteze de până la 30 de fotografii pe minut şi o tavă de alimentare cu o capacitate de până la 40 de fotografii. Economisiţi mai mult timp în comparaţie cu utilizarea unui scanner tradiţional cu platan sau chiar în comparaţie cu utilizarea unui smartphone care scanează fotografiile pe rând. Utilizatorii pot seta şi pot începe rapid scanarea cu ajutorul software-ului integrat care se instalează foarte uşor şi a videoclipului pentru setare pas cu pas, care oferă explicaţii simple şi uşor de folosit chiar şi pentru utilizatori fără experienţă.

Deşi este un scanner uşor de folosit şi cu un preţ convenabil, imageFORMULA RS40 oferă aceeaşi calitate şi aceleaşi funcţii performante specifice echipamentelor Canon. Acesta poate scana fotografii şi documente de diferite dimensiuni, de la imagini panoramice la chitanţe, acoperind o gamă largă de etape de digitalizare. Traseul drept de alimentare reduce riscul erorilor la alimentare, asigurându-se că fotografiile sau documentele importante rămân intacte în timp ce sunt procesate.

Scannerul foloseşte numeroase funcţii de procesare a imaginii, oferind utilizatorilor cele mai bune rezultate. Funcţia de corectare automată analizează scena dintr-o fotografie apoi aplică automat corecţii de iluminare şi îmbunătăţire a imaginii, pentru cel mai bun aspect la afişarea pe ecrane. De asemenea, echipamentul oferă diverse funcţii de procesare a feţelor, inclusiv corectarea efectului de ochi roşii sau netezirea şi evidenţierea feţelor. În plus, setările de corectare a texturii hârtiei reduc tiparele mate, iar corectarea zonelor estompate îmbunătăţeşte aspectul general al fotografiei.

To Top