Stiri

Ceasul Xiaomi Mi Watch este disponibil în România

Xiaomi Mi Watch
Xiaomi Mi Watch

Xiaomi lansat ceasul Mi Watch pe piața din România. Acesta este dotat cu un ecran AMOLED de 1,39 inchi cu o luminozitate de 450 de niți, protejat de Corning Gorilla Glass 3, și un buton lateral dedicat pasionaților de sport. Mi Watch le oferă utilizatorilor acces la 117 moduri de antrenament.

De asemenea, are șase senzori diferiți și GPS care asigură parametrii pentru monitorizarea sănătății, cum ar fi rata bătăilor inimii, nivelul de oxigen din sânge, cât și date despre mediu, cum ar fi presiunea aerului. Dispozitivul are o greutate de doar 32 de grame, este foarte rezistent și autonomia bateriei este de până la 16 zile la o singură încărcare.

Din punct de vedere ale design-ului, Mi Watch se adaptează foarte ușor la orice stil. Are peste 100 de teme diferite și oferă posibilitatea de personalizare a display-ului cu propriile fotografii. De asemenea, este rezistent la apă, până la 5 atmosfere.

Mi Watch este disponibil în România la prețul recomandat de 549,99 lei. Prețurile vor varia în funcție de magazin, de aceea e recomandat să urmăriți cele mai avantajoase oferte.

VEZI PREȚUL ONLINE

Mai jos poți urmări un unboxing al acestui smartwatch:

To Top