Stiri

Cei mai bine plătiți gameri din Australia

Starcraft 2
Starcraft 2

Evenimentul de gaming IM-MVP de la Sidney va avea un invitat special supranumit “King of Wings”, în timp ce alţii îl cunosc pur şi simplu sub numele de “Jurgen”. Este renumit pentru cele 4 titluri de campion GSL Code S, campion European WCS, cel mai bun jucător Terran al echipei sud coreene Incredible Miracle… Jung “Mvp” Jong Hyun!

MVP, al treilea jucător clasat în topul mondial . Conform unui reportaj Business Insider, MVP este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din lume. Cu toate acestea dacă luăm în considerare un joc anume, MVP este cel mai bine plătit jucător profesionist de StarCraft 2. In 2012, CNN a realizat un documentar cu IM MVP, iar acesta şi-a descris tehnicile ce îi oferă acest statut. MVP este în drum spre Australia şi va juca o serie de meciuri demonstrative împotriva profesioniştior locali.

Sportul electronic a prins și în România. În acest weekend, la Sala Polivalentă din București se va desfășura Dreamhack 2013, o competiție de gaming la care sunt invitați cei mai buni gameri.

Starcraft 2

Starcraft 2

To Top