Stiri

Cel mai rapid scanner duplex A4 portabil

Canon a lansat imageFORMULA P-150, cel mai rapid scanner duplex portabil. Acesta poate scana fata-verso (modul duplex) la o singura trecere si viteza de 15 pagini pe minut (30 ipm), iar software-ul integrat permite scanarea imediata pe orice PC, prin alimentare USB. Scannerul are un design compact si un document feeder ce poate contine 20 de coli.

Scannerul este livrat impreuna cu varianta standard a pachetului software CaptureOnTouch, ce permite utilizatorilor sa conecteze scannerul la orice computer desktop sau laptop, fara a fi necesara instalarea de drivere sau pachete de aplicatii suplimentare. Functiile de detectare automata a formatului de pagina, orientare a textului si calibrarea culorilor permit scanarea la calitate ridicata.

Cel mai rapid scanner duplex A4 portabil

imageFORMULA P-150 include driverele standard ISIS si TWAIN. In plus, pachetul software integrat include functiile BizCard Reader – pentru o scanare si utilizare rapida a cartilor de vizita si Paperport, pentru un management eficient al documentelor.

Sean Suematsu, European Document Scanning Solutions Director Canon Europe, declara: “Echipa de ingineri Canon a reinventat conceptul de scanner portabil oferind unul dintre cele mai rapide si usoare produse din clasa sa, prin combinarea portabilitatii cu un design contemporan”.

To Top