Stiri

Cele mai mici și ușoare imprimante pentru chitanțe de la Epson

Epson TM-P20
Epson TM-P20

Epson lansează o nouă gamă de imprimante mobile pentru tipărirea de chitanțe – TM-P20. Noile modele de imprimante sunt ușoare și compacte, fiind ideale pentru personalul din retail, angajaţii HoReCa şi pentru toţi cei care au nevoie de imprimarea rapidă de bonuri sau chitanţe.
Noile imprimante din gama TM-P20 (TM-P20 BT şi TM-P20 Wi-Fi) au mai puțin de jumătate din dimensiunile modelelor anterioare şi sunt cu aproximativ două treimi mai uşoare. Acestea tipăresc la viteze mari, iar autonomia acumulatorului este de până la şase ore la modelele cu Bluetooth şi de până la opt ore la cele Wi-Fi, ceea ce le face ideale pentru imprimarea mobilă. În plus, noile modele sunt extrem de fiabile, fiind certificate IP-54 pentru rezistenţă la şocuri şi apă. De asemenea, imprimantele sunt rezistente la căderi de la 150 cm.

Ambele dispozitive sunt furnizate cu tehnologie inteligentă Epson ePOS încorporată. Acest lucru permite imprimantelor să comunice cu browserele de internet pentru imprimare directă de pe orice dispozitiv mobil fără a fi nevoie de instalarea sau de actualizarea driverelor. Funcția „Setare ușoară” permite configurarea rapidă şi fără probleme în reţelele Wi-Fi (doar TM-P20 Wi-Fi) fără să fie nevoie de echipamente hardware suplimentare. Iar funcția NFC (Near Field Communication) pentru conectivitate wireless pe distanţe mici permite telefoanelor mobile şi/sau tabletelor să fie conectate cu uşurinţă la imprimantă.

Ambele modele includ, de asemenea, o clemă pentru curea, destinată transportului şi un încărcător cu un singur suport. Modelul TM-P20 Wi-Fi va fi disponibil din noiembrie 2014, iar imprimanta TM-P20 BT va putea fi achiziționată din decembrie 2014.

Epson TM-P20

Epson TM-P20

To Top