Stiri

Centrul de Cercetare şi Dezvoltare Intel are un nou director

Monica Ene Pietrosanu

Intel a numit-o pe Monica Ene – Pietroşanu în funcţia de Country Manager al Intel Romania Software Development Center (IRSDC). Centrul de Cercetare şi Dezvoltare software Intel a fost deschis în Bucureşti în noiembrie 2010, în urma unei investiţii de mai multe milioane de euro a Intel Software and Services Group. Centrul a fost inaugurat iniţial pentru a dezvolta platforma open source MeeGO de către o divizie a Open Source Technology Center.

Înainte de a se alătura echipei Intel, Monica Ene – Pietroşanu a lucrat la Microsoft atât în Statele Unite, cât şi în România. Din poziţia de Site Manager al Global Technical Support Center al Microsoft din Bucureşti, a ajutat la iniţierea şi dezvoltarea afacerilor Microsoft pe piaţa locală.

Monica Ene – Pietroşanu are o experinţă de peste 15 ani în securitatea sistemelor de calcul şi criptografie, domeniu în care deţine mai multe patente. A publicat patru cărţi despre securitatea sistemelor de calcul şi criptografie, are un doctorat şi licenţa în Ştiinţa Calculatoarelor de la Universitatea Politehnică Bucureşti şi licenţa în Matematică la Universitatea Bucureşti.
Monica Ene Pietrosanu

To Top