Stiri

Cisco a prezentat magazinul AppHQ

Cisco a prezentat AppHQ, un ecosistem de aplicaţii construite special pentru Cisco Cius, care oferă noi metode de a crea, administra şi de a implementa rapid aplicaţii pentru tablete în companii. Tableta Cisco Cius rulează sistemul de operare Android 2.2 Froyo și este creată pentru mediul de afaceri.

AppHQ oferă dezvoltatorilor unelte şi resurse pentru a crea, testa şi vinde aplicaţii pentru Cisco Cius şi permite managerilor IT să controleze ce aplicaţii pot fi folosite pe dispozitive. În plus, companiile pot crea interfeţe de vânzare a aplicaţiilor personalizate pentru organizaţiile lor, unde angajaţii pot găsi, publica şi procura aplicaţii care aduc valoare mediilor lor de afaceri.

Companiile vor avea un magazin de aplicaţii găzduit de Cisco în cadrul AppHQ. Companiile pot personaliza magazinul conform ghidurilor lor de branding corporativ, inclusiv prin folosirea logo-urilor, pictogramelor sau schemelor de culori proprii.
Pe lângă acest lucru, magazinul-din-magazin este o platformă ce poate fi folosită de clienţi pentru a implementa eficient aplicaţii în organizaţiile lor. De exemplu, o companie de servicii financiare ar putea implementa aplicaţii care ţin de operaţiunile de back-office, precum aplicaţii pentru resurse umane sau pentru ştatul de plată, şi ar putea popula acele aplicaţii pe dispozitivele angajaţilor relevanţi.

To Top