Stiri

Cisco pentru fete

Cisco Cius

Cisco România organizează astăzi în sediul din București o zi dedicată fetelor pasionate de tehnologia informației și comunicații (Girls in ICT Day). Acest program se bazează pe o iniţiativă a ITU (Uniunea Internaţională de Telecomunicaţii, agenţia Naţiunilor Unite specializată în tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor), ai cărei membri au decis în anul 2010 să marcheze această zi în cea de-a patra zi de joi a fiecărei luni aprilie, astfel încât eleve şi studente să poate petrece o zi în birourile companiilor sau instituţiilor specializate pentru a înţelege mai bine oportunităţile de viitor şi de carieră pe care le oferă sectorul ITC.

În cadrul programului, 20 de eleve de la licee din Bucureşti vor interacţiona cu reprezentanţi ai Cisco România, conform agendei de mai jos. Ele vor participa la o discuţie interactivă cu angajate ale companiei în România, la o demonstraţie tehnologică şi la o sesiune virtuală de teleprezenţă la care se vor conecta participante din 16 ţări unde se află birouri Cisco. Aceasta este prima activitate organizată de Cisco România în cadrul iniţiativei Girls in ICT Day.

Conform EUROSTAT 2011, sectorul ICT din Europa cuprinde 797.000 de companii, angajează 5,8 milioane persoane şi generează o valoare adăugată de 502.500 milioane Euro.

Cisco Cius

To Top