Stiri

Cisco și Ericsson intră într-un parteneriat strategic

Cisco Cius

Cisco și Ericsson anunță intrarea într-un parteneriat global pentru crearea rețelelor viitorului. Clienții vor avea astfel acces la cele mai bune produse și servicii oferite de ambele companii în segmente ca: routing, centre de date, cloud, rețelistică, mobilitate, management și control al rețelelor.

Într-o lume condusă de mobilitate, cloud și digitalizare, rețelele viitorului vor necesita noi principii de design care să le asigure agilitate, autonomie și securitate. Cisco și Ericsson vor adresa împreună această provocare, oferind servicii de administrare și consultanță end-to-end, asupra întregii arhitecturi de rețea, inclusiv 5G, cloud, IP și IoT.

Parteneriatul strategic va fi un factor cheie pentru a genera creșteri în următorii 10 ani. Efectul va fi vizibil încă din 2016, când cele două companii așteaptă o majorare a veniturilor. Până la finalul anului 2018, acordul creează o oportunitate de creștere a veniturilor cu 1 miliard de dolari pentru fiecare companie, în măsura în care Cisco și Ericsson își vor uni eforturile și investițiile pentru a aduce valoare adăugată în piețele în creștere.

Cisco Cius

To Top