Stiri

Webex by Cisco știe ce faci în videoconferință

Cisco
Cisco

Aplicația pentru videoconferințe Webex by Cisco este mai puțin cunoscută de publicul larg și din cauza tarifelor solicitate de către compania dezvoltatoare. În România, aplicațiile Teams de la Microsoft și Google Classrom sunt cele mai folosite, prima de către companiile mici, iar a doua de către mediul didactic.

Cisco a anunțat în cadrul evenimentului WebexOne 2021 noi inovații aduse ecosistemului Webex, prima și cea mai cuprinzătoare soluție end-to-end pentru lucrul hibrid, din industrie.

Noile capabilități pentru întâlniri și mesagerie ale Webex Suite permit clienților să le ofere angajaților aceleași avantaje, indiferent de locație. Noile dispozitive de colaborare îmbunătățesc colaborarea, iar noul portofoliu Webex Events poate ajuta la organizarea de evenimente hibride de mari dimensiuni. În plus, interoperabilitatea Webex cu platformele de comunicații video Zoom, Microsoft și Google asigură o colaborare perfectă cu platformele și dispozitivele preferate de clienți.

Instrumente pentru corporații

Cisco a lansat peste 1.000 de inovații Webex în ultimele 12 luni. În cadrul evenimentului WebexOne 2021 au fost prezentate inovații pentru angajații care lucrează în sistem hibrid, pentru spațiile de lucru, pentru evenimente și echipele IT.

Sistem audio inteligent, bazat pe AI (Artificial Intelligence – Inteligență Artificială): Funcția Webex de optimizare a vocilor („optimize for all voices”) egalizează vocile astfel încât toți participanții pot fi auziți, indiferent cât de departe se află față de dispozitivul utilizat în conferință. Funcția Speaker selectivity poate distinge persoana care vorbește de zgomotele de fundal, eliminând sunetele care distrag atenția.

Evidența participanților, rapoarte pentru manageri

Combaterea oboselii și implicarea echipei: Noile funcții Webex Collaboration Insights ajută echipele să combată oboseala și oferă un grad mai mare de confort. Funcția Connections ține evidența primelor 10 persoane cu care utilizatorii colaborează săptămânal, noile funcții și locații ale colegilor și multe altele. Funcțiile Well-being și Cohesion din Personal Insights oferă echipelor o perspectivă anonimă asupra tiparelor de lucru, a sentimentelor oamenilor și a îndeplinirii obiectivelor. Un manager, de exemplu, poate observa că tot mai mulți membri ai echipei lucrează până seara târziu și poate remedia situația într-un mod proactiv.

Comunicare asincronă pentru mai puține întâlniri: Doar 48% dintre participanți vorbesc, în medie, în timpul întâlnirilor (sursa: Cisco Hybrid Work Index). Angajații lucrează pe fusuri orare diferite și trebuie să păstreze un echilibru al numărului de întâlniri, pentru a evita supraîncărcarea, de aceea comunicarea asincronă precum Vidcast oferă posibilitatea de a înregistra, viziona, comenta și reacționa conform ritmului propriu. Versiunea Beta a Vidcast este disponibilă la vidcast.io și se preconizează că va fi integrată în aplicația Webex în primăvara anului 2022.

Evenimente hibride pentru toate tipurile de public

Evenimente hibride scalabile: În urma achiziției Socio Labs și Slido, Cisco extinde portofoliul Webex Events pentru a ajuta organizațiile să promoveze evenimente hibride de toate tipurile și dimensiunile – de la webinarii, la evenimente și conferințe cu mai multe sesiuni. Sunt disponibile mai multe funcționalități pentru evenimentele hibride, inclusiv ecusoane și imprimare de bilete, monetizare și socializare. Clienții pot găzdui până la 10.000 de participanți în modul webinar și 100.000 în modul webcast prin intermediul Webex Webinars. Integrarea tehnologiei Slido de sondare a opiniei, chestionare și Q&A în Webex Events crește interactivitatea și implicarea participanților.

Interoperabilitate cu produsele Zoom, Microsoft și Google

Comunicare fluidă, indiferent de dispozitiv sau platformă: Dispozitivele Webex sunt interoperabile cu Zoom, Microsoft și Google. Fluxuri de lucru continue cu aplicații integrate: Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor care comută între aplicații atunci când utilizează Webex, peste 60 de integrări ale partenerilor vor fi disponibile în Webex. Acestea includ Smartsheet, Hacker Rank, Thrive Reset, Miro, Mural și multe altele, care sunt disponibile în prezent direct în Webex. În lunile următoare vor fi adăugate integrări suplimentare.

Webex by Cisco – un mediu de lucru hibrid

To Top