Stiri

Compania lui Elon Musk ar putea construi un tunel pentru un cazinou din Las Vegas

Elon Musk
Elon Musk

Las Vegas este cunoscut drept orașul cazinourilor și al jocurilor de noroc. În jurul acestei industrii s-au dezvoltat o mulțime de resorturi și atracții turistice conexe care sunt, de asemeni, obiective de neratat. Las Vegas este un oraș al luminilor unde sunt pierdute zilnic sume amețitoare, ce mențin în funcționare un sistem care funcționează în acest fel în puține zone ale lumii. Desigur, în apropiere există și barajul Hoover, una dintre minunile industriei de construcții americane, construit în perioada interbelică.

Un cazinou din Las Vegas a apelat la Elon Musk și la compania Boring Company pentru construcția unui tunel futurist prin care să fie transportați pasagerii cu vehicule electrice Tesla. Distanța dintre cele două centre de interes ar putea fi parcursă în mai puțin de două minute.

Primul cazinou face parte din proiectul Resorts World Las Vegas în valoare de 4,3 miliarde de dolari și va fi deschis în această vară. Tunel va pleca din acest punct și se va îndrepta spre campusul Las Vegas Convention Center. Vizitatorii celor două centre nu vor mai trebui să-și facă griji din cauza traficului și a locurilor de parcare odată ce transportul prin tuneluri va fi automatizat. Turiștii și oamenii de afaceri ce participă la evenimentele din Las Vegas Convention Center se vor putea întoarce la masă și mai apoi la stand sau în sala de conferință atât de rapid încât orice altă variantă ar fi considerată o soluție de avarie.

Construcția tunelului ar putea să înceapă la sfârșitul acestui an, dacă investiția va fi aprobată, și finalizată în 2021.

Sistemul de transport propus de Boring Company

Află mai multe despre:

To Top