Stiri

Compania SIVECO România prezentă la BETT 2012

Siveco AeL eContent
Siveco AeL eContent

Companiile românește caută o poziționare cât mai bună pe piața IT, motiv pentru care participă la expozițiile internaționale. Londra a găzduit cel mai important eveniment din lume dedicat tehnologiei în educaţie, expoziţia BETT Show 2012. SIVECO România a participat anul acesta pentru a prezenta inovaţiile sale în materie de conţinut educaţional pe dispozitive multi–touch şi augmented reality.

Produsele dezvoltate de compania noastră sunt utilizate cu succes de peste 15 milioane de beneficiari pe trei continente şi ne dorim să devenim un nume de referinţă mondial în dezvoltarea de soluţii de eLearning. SIVECO Romania este un promotor în adaptarea tehnologiei de ultimă generaţie pentru educaţie şi este o prezenţă cu notorietate la acest gen de evenimente”, declară Florian Ciolacu, Preşedinte Vânzări Internaţionale în cadrul SIVECO Romania.

În cadrul expoziţiei, SIVECO Romania a prezentat o aplicaţie educaţională interactivă ce poate fi vizualizată pe dispozitive multi-touch. Conţinutul educaţional AeL permite controlul cu toată palma, cu mai multe degete de către unul sau mai mulţi utilizatori în acelasi timp.

Târgul londonez a adunat peste 600 de companii au prezentat cele mai inovative soluţii pentru educaţia secolului XXI, ce au atras 30.000 de vizitatori din întreaga lume.

Siveco AeL eContent

To Top