Stiri

Cooler Master eXtreme Power

Sursa computerului este mult mai importanta decat am fi inclinati sa credem. O sursa de calitate ne va scuti de multe probleme cum ar fi resetari, defectiuni ale harddisk-ului, etc. Diferenta de pret intre o sursa noname si una de calitate este destul de consistenta dar va recomandam cu caldura sa faceti acest sacrificiu. Merita. Din categoria „surse de calitate” as dori sa va prezint cea mai recenta linie de surse de la Cooler Master: eXtreme Power .
Din aceasta familie fac parte doua modele de 380W si 430W dar suntem siguri ca in viitorul apropiat seria se va imbogatii si cu alte modele.
Cele doua surse sunt compatibile cu ATX 12 V1.3 si au un sistem inteligent de control al turatiei astfel incat sa fie cat mai silentioase. Dispun de doi conectori pentru harddisk-urile SATA, 6 conectori de 4 pini pentru periferice (HDD, DVD, CDROM, etc), 1 conector pentru floppy, un conector de 20 de pini pentru placa de baza (ar fi fost intereant si un model de sursa cu conector de 24 pini pentru cele mai recente placi de baza) si un conector ATX de 12V (4 pini, care se cupleaza tot la placa de baza).




To Top