Stiri

Cumparaturi in noaptea de anul nou

Toata lumea petrece de anul nou prin bautura, mancare si dans (sau uitat la programul TV). Cei de la emag s-au gandit la cei care vor sa faca cumparaturi in noaptea dintre ani asa ca au organizat un program special cu discounturi semnificative.

Regulamentul promotiei:

Art. 1. Mecanismul promotiei este automat si exclusiv online. Promotia se desfasoara in timp real.

Art. 2. Discounturile pentru produsele in promotie sunt acordate in limita stocului promotional si a timpului afisat de cronometru. Cronometrul va afisa timpul ramas pana la expirarea promotiei. In pagina produsului, va fi afisat si stocul de produse disponibil.

Art. 3. Produsele in campanie vor fi semnalizate in toate paginile site-ului si va fi afisat numele produsului si discountul aferent. Tot aici se vor afisa categoriile din care fac parte produse care intra in promotiile viitoare, precum si ora exacta la care vor incepe promotiile.

Art. 4. Vor beneficia de discount clientii care plaseaza comenzi online, in limita timpului afisat si a stocului. Dupa adaugarea produsului in cos, clientii pot urmari aparitia discountului in formularul de comanda. Daca acesta nu este semnalizat, inseamna ca stocul a fost epuizat.

Art 5. Un client poate achizitiona o singura bucata din fiecare produs aflat in promotia “Promo cu ceas”.

Orar promotie emag:
Ora 0:00
-25% TV LCD
-25% Multifunctionale
-30% Netbook-uri

Ora 1:00
-50% HDD externe
-35% Monitoare LCD

Ora 2:00
-80% Internet Mobil
-50% Telefoane PDA
-40% DVD Playere

Ora 3:00
-35% Multifunctionale
-40% Rame foto
-25% Laptop-uri

Ora 4:00
-25% HDD externe
-50% Boxe
-50% Switch-uri

Ora 5:00
-20% Monitoare LCD
-50% Carcase
-25% TV Plasma

La multe cumparaturi!


To Top