Stiri

eMAG simplifică livrarea la easybox

eMAG - Libertate în fiecare zi
eMAG - Libertate în fiecare zi

Livrarea produselor către clienții finali a fost una dintre slăbiciunile sistemului de comerț online. Pentru produsele de mică valoare, taxa de livrarea putea să însemne mai bine de jumatate din prețul produsului, descurajând clienții.

Începând de astăzi, clienții eMAG vor avea parte de un proces și mai simplificat de achiziție și de standarde uniforme în ce privește livrarea la easybox, fie că vor comanda de la eMAG sau de la un comerciant din Marketplace. Astfel, pentru orice comandă plasată de la seller pe eMAG, clienții vor achita o taxă fixă de 9,99 de lei pe comandă. În cazul în care un client plasează o comandă care conține produse de la mai mulți selleri, această taxă se va aplica pentru fiecare seller în parte. Serviciul rămâne gratuit pentru clienții care au un abonament Genius, pentru produsele cu marcajul Genius.

Serviciul easybox, dezvoltat de către Sameday, care permite ridicarea și returul comenzii oricând, din proximitatea casei sau a biroului, a fost extins în toată țara, ajungând la 2.700 de unități. Dată fiind preferința tot mai accentuată a oamenilor pentru livrarea la locker, eMAG are în vedere extinderea acestui tip de serviciu și către rețelele altor curieri.

To Top