Stiri

Dell lansează un mouse care se răsucește – MS700

Dell Bluetooth Travel Mouse (MS700)
Dell Bluetooth Travel Mouse (MS700)
(CREDIT: Dell)

Dell Bluetooth Travel Mouse (MS700) este un mouse răsucibil (primul de acest fel), care se poate conecta prin Bluetooth cu până la trei dispozitive. MS700 a fost proiectat pentru utilizatorii care au un program de lucru hibrid și care se afla mereu în mișcare.

Eficient si portabil, cu o greutate de doar 56,9 grame, mouse-ul are o caracteristică de răsucire care îi permite să stea plat pentru o depozitare cât mai ușoară.

Dell Bluetooth Travel Mouse (MS700)

Dell Bluetooth Travel Mouse (MS700) (Foto: Dell)

Producătorul comunică o durată de viață de până la 24 de luni pentru acumulator.

Cu un singur click, MS700 se va conecta cu până la 3 dispozitive prin Bluetooth 5.0, cu funcția Dell Pair. Senzorul optic LED 4000 DPI reglabil le permite utilizatorilor să navigheze confortabil pe monitoare cu rezoluții diferite, pentru un control mai fluid și mai precis.

Dell Bluetooth Travel Mouse (MS700) oferă o garanție de 3 ani prin intermediul Dell Advanced Exchange Service și se adresează profesioniștilor care au nevoie de un mouse subțire pentru stilul lor de viață în mișcare. Este disponibil într-un finisaj negru, moale la atingere, cu un ton argintiu lucios dedesubt pentru o estetică echilibrată și modernă.

Calculul duratei bateriei se bazează pe o ipoteză de utilizare medie de 8 ore pe zi și 16 ore de oprire. Durata de viață a bateriei poate varia în funcție de utilizator și de condițiile de lucru.

To Top