Stiri

Depanero s-a mutat în Sema Parc

De la finalul lunii septembrie 2022, Depanero își desfășoară activitatea în două dintre clădirile din zona estică a parcului de afaceri Sema Parc. Firma de service electro-IT a închiriat o suprafață de peste 4.000 mp pentru relocarea activității echipelor tehnice, de operațiuni și customer support. Astfel, Depanero va asigura din Sema Parc serviciile de consultanță, diagnosticare, reparații și instalare pentru produse în garanție și în post-garanție de la peste 60 de branduri.

Serviciul de recepție clienți, unde pot fi predate direct echipamentele defecte, se află în cea de-a doua clădire cu acces stradal din Splaiul Independenței și de lângă stația de metrou „Petrache Poenaru”. Clienții vor avea mai multe opțiuni de parcare față de vechea locație de lângă IDM Basarab și acces rapid la rețeaua de metrou.

„Activitatea Depanero s-a diversificat foarte mult în ultimii ani. Încheiem constant parteneriate cu branduri noi și extindem mereu serviciile pe care le oferim atât clienților individuali, cât și celor corporate. Aveam nevoie de un sediu nou, care să răspundă tuturor acestor schimbări și provocări și care să fie ușor accesibil clienților noștri ca și vechea locație. Procesul de căutare și selecție nu a fost ușor, deoarece activitatea pe care o desfășurăm impune criterii foarte stricte, atât de dotări, suprafețe, cât și de accesibilitate. Sperăm într-un parteneriat de lungă durată, credem că am făcut cea mai bună alegere și îi așteptăm cu drag pe clienții noștri din această toamnă în noul sediu Depanero”, declară Irina Mincinopschi, director general Depanero.

Sema Parc este administrat de River Development, investitor și dezvoltator imobiliar cu capital românesc, cu activitate de peste 18 ani pe piața locală.

„Sema Parc are nu doar dimensiunea unei comunități de afaceri, dar și toate beneficiile pe care aceste afaceri le pot asigura clienților și partenerilor lor. Depanero va putea oferi tuturor clienților săi beneficiul unei accesibilități foarte bune, disponibilitatea locurilor de parcare și o infrastructură de conectare cu cele mai importante zone ale orașului. Suntem încântați că au ales Sema Parc pentru relocarea și extinderea afacerii lor și că, prin aceasta, am putut să adăugăm o componentă funcțională importantă și valoroasă comunității locale,” declară Tina Vîrlan, Lease Manager River Development.

To Top