Stiri

Desktop CyberPower cu Intel Z68

CyberPower a început producția unor unități desktop ce integrează plăci de bază cu chipset Intel Z68. Noua platformă suportă procesoarele Intel Core (Sandy Bridge) din a doua generație și poate integra LucidLogix Virtu și Intel® Quick Sync Video. Placa de bază cu chipset Z68 este concepută pentru a suporta nativ motorul de virtualizare grafică LucidLogix Virtu care lucrează împreună cu Intel Quick Sync Video pentru a oferi transcodare video și redare mai rapidă.

Aceasta este obținută instantaneu la cerere prin comutarea între grafica integrată Sandy Bridge și placa grafică dedicată. Alături de acestea, tehnologia Intel® Smart Response accelerează performanțele hard disk-ului și reduce consumul de energie. Un SSD de 20 sau 40GB poate fi folosit ca memorie tampon pentru hard disk, crescând viteza generală a sistemului de calcul.
Varianta în care pe un SSD este instalat sistemul de operare iar hard disk-ul este folosit pentru stocare rămâne totuși mai rapidă decât Intel® Smart Response. Sistemele CyberPower cu chipset Intel Z68 sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 699 de dolari.

To Top