Stiri

E-Boda lansează Revo R75

E-Boda Revo R75
E-Boda Revo R75

E-Boda lansează o nouă tabletă OEM, pe segmentul de diagonală de 7”, adresată tinerilor. Revo R75 este cea mai nouă tabletă din portofoliul E-Boda și a fost creată pentru utilizatorii tineri, care își doresc un gadget simplu, practic și ușor de utilizat.
Dispozitivul încorporează un display de 7”, procesor Quad Core de 1 GHz, memorie RAM de 1GB și rulează sistemul de operare Android 4.2 pentru o mai bună experiență de utilizare. Modelul Revo R75 este disponibil în două variante de culori, alb și negru la prețul recomandat de 329 lei.

Revo R75 integrează un display de 7” cu tehnologie LED și are capacitatea de a reda imaginile la o rezoluție de 1024×600, permițând astfel o bună vizualizare a cărților electronice sau graficelor din manualele de studiu. În plus, tableta are o autonomie de 4 ore în modul de lucru intens, oferind mai multă libertate de mișcare în afara bibliotecilor sau zonelor în care dispozitivul poate fi încărcat. Cu un spațiu de stocare de 8GB care poate fi extins cu până la 32 GB cu ajutorul unui card de memorie, conținutul tabletei poate fi disponibil oriunde, oferind posibilitatea de studiu în aer liber sau navigare pe Internet și acces la aplicații mobile.

E-Boda Revo R75

E-Boda Revo R75

To Top