Stiri

EA și Hazelight lansează It Takes Two, un nou joc action-adventure

EA - It Takes Two
EA - It Takes Two

Electronic Arts și Hazelight Studios, studio câștigător al unui premiu BAFTA, a lansat It Takes Two, un joc de aventură disponibil exclusiv în modul co-op, pe PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X | S și PC, prin Origin și Steam.

It Takes Two conduce jucătorii într-o călătorie văzută din perspectiva personajelor Cody și May, un cuplu conflictual care trebuie să învețe să colaboreze și să treacă peste diferențele dintre ei pentru a evada din lumea fantastică în care se petrece acțiunea jocului.

Pe măsură ce jucătorii încearcă să descâlcească intriga complicată în care au fost prinși Cody și May, din cauza unei vrăji care îi transformă în păpuși, cele două personaje se vor confrunta cu provocări pe întreg parcursul jocului.

Natura imprevizibilă a fiecărui stagiu de joc îi va conduce pe utilizatori printr-o experiență de joc unică care metaforizează o dinamică universală dintr-o relație de cuplu, deoarece Cody și May trebuie să lucreze împreună pentru a-și salva căsătoria aflată în pragul divorțului.

Indiferent că este vorba de aspiratoare rebele, un guru sentimental și băgăcios, sau un club de noapte care are nevoie disperată de un DJ, obstacolele apar la fiecare colț, creând experiențe de joc incredibile și adesea emoționante.

It Takes Two le permite jucătorilor avantajul unui Friend’s Pass gratuit, pe care îl pot oferi partenerului preferat de joc. Modul de joc co-op online necesită conexiune la internet, deținerea unui cont de joc EA și un prieten online pe aceeași platformă și/sau platformă din noua generație sau care să aibă instalat Friend’s Pass Free Trial. De asemenea, jucătorii pot parcurge primul nivel al jocului cu Friend’s Pass Free Trial, care poate fi descărcat separat de jocul principal. Jocul nu implică costuri suplimentare pentru cei care joacă împreună pe aceeași consolă, jucătorii care joacă online vor avea nevoie de un cont PlayStation Plus sau Xbox Gold.

După încheierea trialului, un singur jucător va trebui să cumpere jocul complet pentru a continua să joace. It Takes Two este disponibil acum pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X | S și PC, prin Origin și Steam, la prețul de 39,99 dolari.

To Top