Stiri

Jocurile video ajung în automobilele BMW din 2023

Jocuri în automobilele BMW
Jocuri în automobilele BMW
(CREDIT: BMW)

AirConsole şi BMW Group au anunţat un parteneriat care va aduce jocurile în noile automobile BMW din 2023. AirConsole este o platformă de jocuri care se potriveşte cu ecranul central curbat BMW şi oferă un catalog divers, ce cuprinde jocuri single şi multiplayer pentru ca fiecare situaţie de aşteptare în automobil să fie o experienţă distractivă.

Jocurile se desfăşoară direct în sistemul de divertisment al automobilului. Tehnologia permite ca jocurile să fie livrate instantaneu over-the-air şi să fie controlate prin smartphone-uri. Probabil vor exista anumite sisteme de control pentru a preveni utilizarea în mers.

Smartphone + ecran = consolă

Jocuri în automobilele BMW

Jocuri în automobilele BMW (Foto: BMW)

Configurarea experienţei de joc cu AirConsole este simplă. Jucătorii au nevoie de un smartphone, care serveşte drept controler de joc, şi de ecranul central curbat BMW. Conexiunea dintre smartphone şi automobil se stabileşte prin scanarea unui cod QR în maşină.

„Cu AirConsole vom folosi tehnologii inovatoare combinate cu o varietate largă de jocuri distractive şi multiplayer. Acest lucru va face ca fiecare situaţie de aşteptare în interiorul automobilului, cum ar fi încărcarea, să fie un moment plăcut”, a declarat Stephan Durach, vicepreşedinte executiv de companie conectată şi dezvoltare operaţiuni tehnice în cadrul BMW Group.

Anthony Cliquot, director executiv al N-Dream, compania din spatele mărcii AirConsole, a declarat:

„Suntem extrem de mândri să extindem jocurile în interiorul automobilelor alături de BMW şi suntem încântaţi să creăm jocuri noi pentru divertismentul în maşină. Arhitectura noastră ingenioasă şi accesul uşor la platforma noastră vor schimba modul în care oamenii se distrează în automobilele lor”.

To Top