Jocuri

EA SPORTS UFC 4 este deja disponibil pe PlayStation4 și Xbox One

EA SPORTS UFC 4
EA SPORTS UFC 4

Electronic Arts a lansat EA SPORTS UFC 4, cel mai nou titlu din cadrul popularei francize UFC, care le permite jucătorilor să domine ierarhiile și să se confrunte cu jucători din toată lumea în noile moduri Blitz Battle sau Campionate Mondiale Online, pentru a cuceri titlul de campion absolut al Octagonului. Jocul este deja disponibil pe PlayStation4 și Xbox One.

Jucătorii pot alege dintr-o varietate de moduri de joc. Aceștia pot avansa spre fruntea clasamentului cu ajutorul experienței îmbunătățite din Modul Carieră, care include un nou sistem de evoluție a luptătorilor prin care fiecare alegere este esențială pentru modelarea abilităților luptătorului. Jucătorul poate concura pentru a deveni campion absolut în noile moduri Blitz Battles sau se poate înfrunta cu jucători din întreaga lume în Campionatele Mondiale Online. În plus, jucătorii pot evolua în patru medii complet noi, care aduc un omagiu stilurilor fictive și istorice din sporturile de luptă, precum Backyard și Kumite.

În interiorul Octagonului, jucătorii vor vedea, auzi și simți fiecare lovitură decisivă prin reluări ale momentelor impactului și prim-planuri ale feței, după ce își pun adversarii la pământ. EA SPORTS Real Player Motion Tech îmbunătățește arta clinciurilor și oferă o dinamică mai mare asupra mecanicii de doborâre a adversarului, în timp ce o suită de noi animații și mișcări fac finalurile meciurilor mai interesante ca niciodată. Opțiunea Grapple Assist oferă control facil în arenă, iar schema de control rafinată permite o deschidere mai mare către varii combinații și poziționări.

EA SPORTS UFC 4 oferă o evoluție a jucătorului cu totul nouă în Modul Carieră, care permite caracterelor create să crească pe baza stilurilor utilizate la antrenamente sau lupte. Jucătorii pot obține mai mult de 1.600 de accesorii noi de echipament și peste 120 de emoții, care vor permite ilustrarea personalității luptătorului lor mai mult ca oricând, în timp ce avansează către statutul de superstar UFC.

Conținutul EA SPORTS UFC 4 a fost stabilit ca fiind adecvat adolescenților peste 13 ani, potrivit Entertainment Software Rating Board (ESRB), și este disponibil pe PlayStation4 și Xbox One, la prețul de 59,99 USD.

To Top