Stiri

Ecranele ThinkVision, în format mare, sunt perfecte pentru sala de conferințe

Lenovo ThinkVision T86
Lenovo ThinkVision T86

Companiile ce vor participa anul acesta la CES 2022 au început deja să-și prezinte produsele. Startul este furat de către Lenovo, care a prezentat cu câteva săptămâni înainte nouă gamă de ecrane de format mare (LFD) ThinkVision pentru săli de ședință și spații educaționale. ThinkVision T86, T75 și T65 oferă o colaborare eficientă pentru persoanele din sală și cele aflate la distanță, datorită ecranelor 4K cu luminozitate ridicată, a software-ului integrat whiteboard cu o experiență de scriere confortabilă, a difuzoarelor încorporate, a microfoanelor și a unei camere web modulare pentru videoconferințe.

Având la bază un chipset (SoC) de înaltă performanță cu sistem de operare Android încorporat, afișajele dispun de o interfață grafică simplă pentru utilizator pentru a accesa cele mai comune funcții și aplicații. Microfonul cu 8 antene se va asigura că nicio voce nu va rămâne neauzită, iar camera web 4K îmbunătățită cu inteligență artificială, cu un câmp vizual de 122 de grade și zoom digital 4x, garantează că cei ce practică munca la distanță vor vedea pe toată lumea, într-o experiență îmbunătățită și mai mult de funcția de urmărire a vocii pentru a se concentra pe vorbitor. Camera web este conectată printr-un cport USB fără cablu, este fixată cu un șurub antifurt și include un obturator de obiectiv și o lumină de confidențialitate.

Lenovo Smart Whiteboard adaugă o nouă dimensiune la portofoliul ThinkVision LFD. Cu o suprafață mare, cu diagonala de 86, 75 sau 65 de inchi pe care se pot înregistra idei, scrie notițe și chiar maximiza eficiența conferinței, ecranele din seria T sporesc angajamentul și implicarea participanților. Adnotările pot fi evidențiate, copiate sau șterse, iar utilizatorii pot mări sau micșora anumite zone din notițe sau desene.

Toate afișajele ThinkVision LFD dispun de aceleași specificații tehnice:

  • Rezoluție 4K, cu o luminozitate de până la 400 de nits, cu acoperire antireflexie
  • Touch în infraroșu cu o precizie de atingere de +-1mm
  • Sistem-on-chip de înaltă performanță cu Android încorporat, 4G RAM și 64GB memorie Flash
  • Proiecție fără fir prin intermediul dongle-ului wireless W20
  • Porturi multiple de intrare și ieșire, inclusiv USB Type-C, USB 3.0, HDMI, DisplayPort, Ethernet, interfață serială și audio.
  • Senzorul de lumină ambientală adaptează luminozitatea pentru a se potrivi condițiilor din încăpere
  • Senzorul de detectare a prezenței umane va economisi energie prin detectarea prezenței utilizatorului și va porni automat afișajul și se va opri după ce toți participanții au părăsit încăperea
  • 2 difuzoare de 15 wați, microfon încorporat cu 8 matrice și cameră 4K îmbunătățită cu AI

Prețuri și disponibilitate

  • Lenovo ThinkVision T86 va fi disponibil începând cu luna aprilie 2022, la prețul de 7999 dolari.
  • Lenovo ThinkVision T75 va fi disponibil începând cu aprilie 2022, la prețul de 6999 dolari.
  • Lenovo ThinkVision T65 va fi disponibil începând cu aprilie 2022, la prețul de 4999 dolari.
To Top