Stiri

Lenovo a prezentat la CES 2022 un laptop cu două ecrane

Lenovo ThinkBook Plus Gen 3
Lenovo ThinkBook Plus Gen 3

Utilizatorii ce își văd biroul sufocat de hârtii, instrumente de scris și dosare vor aprecia cu siguranță noul portabil Lenovo, prezentat recent la CES 2022. Lenovo ThinkBook Plus Gen 3 nu este o specie nouă. Am mai văzut modele similare de la ASUS și mai târziu de la Acer. Interpretarea este ușor diferită. Lenovo a amplasat cel de al doilea ecran tactil în partea dreaptă. Acesta are diagonala de 8 inchi și rezoluția de 800×1.280 pixeli.

Ecranul principal are diagonala de 17,3 inchi, un raport de aspect de 21:10 și o rezoluție de 3.072 × 1.440 de pixeli la frecvența de 120 Hz.

În cazul acestui tip de laptopuri, integrarea software este extrem de importantă. Lenovo spune că pe cel de al doilea ecran pot fi puse aplicații secundare, controlate cu creionul electronic, sau se poate oglindi ecranul telefonului.

Lenovo a amplasat porturile în partea din spate a ecranului, laterala dreaptă rămânând liberă. Un port USB, amplasat pe partea dreaptă, ar fi fost util pentru a instala un mouse, însă cel de al doilea ecran ocupă spațiul din interiorul carcasei. De asemenea, laptopul are toate caracteristicile pe care le așteptați de la un portabil de business, de la procesoare Intel Core din seria H, de a 12-a generație, până la 32 GB de memorie RAM și o cameră web full-HD.

Laptopul Lenovo ThinkBook Plus Gen 3, cu două afișaje, va fi disponibil la un preț de aproximativ 1.399 USD.

Prezentare Lenovo ThinkBook Plus Gen 3

To Top