Stiri

Electrica Buzău cumpără echipamente de la Schneider Electric

APC Schneider Electric
APC Schneider Electric

Subsidiara din România a Electric anunţă finalizarea unui proiect important pentru care compania a furnizat echipamente şi soluţii de automatizare, control şi integrare în SCADA existent a distribuţiei de medie tensiune pentru Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice Electrica Muntenia Nord, în judeţul Buzău.

Costul mediu al proiectului este estimat la 0.5 milioane Euro, iar lucrările de implementare s-au derulat în 2011. Schneider Electric România a implementat acest proiect împreună cu Energopetrol, companie specializată în executarea şi montarea liniilor electrice, posturilor de transformare, instalaţiilor de automatizare şi în lucrări de telecomunicaţii. Proiectul a presupus implementarea unor soluţii complexe, precum echipamente de medie tensiune compuse din tablouri de celule compacte tip RM6, care asigură un grad înalt de insensibilitate la factori de mediu (praf, apă, animale mici), mentenanţă redusă şi care sunt echipate cu elemente de comandă şi semnalizare.

Au fost utilizate, de asemenea, sisteme de teleconducere dedicate tip Talus cu comunicaţie duală (atât prin fibră optică, cât şi prin GPRS) pentru asigurarea redundanţei. Toate acestea au fost integrate în sistemul SCADA existent, în toate locaţiile, pentru vizualizarea stării echipamentelor, semnalarea avariilor şi comandă de la distanţă.

Schneider Electric importă în România diverse echipamente electrice cum ar fi UPS-ul din imaginea alăturată.

To Top