Stiri

eMAG a organizat Black Friday în Bulgaria

Black Friday

eMAG este cel mai mare magazin online din Bulgaria, cu o cotă de piață de 50%, organizează. Magazinul a organizat în premieră în această țară, Black Friday, ziua celor mai mari și mai multe reduceri din an. Numai în primele patru ore de la startul evenimentului de shopping, care a avut loc la 07:15, valoarea comenzilor a depășit 2,5 milioane de euro.

La ora deschiderii campaniei, pe site-ul eMAG.bg s-au aflat 45.000 de vizitatori online.

„În primele patru ore, pe eMAG.bg s-au înregistrat 600.000 de vizite, din care 70.000 de pe mobil, reprezentând un record absolut pentru comerțul online din Bulgaria”, spune Iulian Stanciu.

Produsul-vedetă la vânzare a fost o tabletă la prețul de 48 de leva (echivalentul a aproximativ 25 de euro). În primele 5 minute au fost vândute 300 de tablete, ajungându-se la o tabletă vândută pe secundă. Cererea clienților a fost mare și pentru televizorul LED cu o diagonală de 32 inchi, la prețul de 299,99 leva (echivalentul a 155 de euro). Tot în primele 5 minute de la începerea Black Friday au fost vândute 200 de televizoare.

Clienții bulgari au fost interesați și de lectura pe e-book readere și au cumpărat 200 de tablete Kindle în câteva minute.

Black Friday

To Top