Stiri

EMag pregătește Black Friday 2020! Află când va fi ziua reducerilor!

EMag Black Friday
EMag a anunțat Black Friday 2020

Black Friday este cea mai importantă campanie de reduceri a anului, iar EMag este principalul magazin urmărit de clienții din întreaga regiune. Spunem regiune pentru că EMag este activ și în Cehia, Slovacia, Slovenia, Croația, Austria, Ungaria, Bulgaria și Polonia. EMag are o cifră de afaceri de 3,17 miliarde lei în România, fără să includem și Fashion Days.

În mod obișnuit, Black Friday are loc în ultima vineri a lunii noiembrie a fiecărui an, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte și reduceri pregătite special pentru această zi.

Anul acesta, Black Friday va fi organizat în data de 13 noiembrie 2020. Clienții Emag vor beneficia de o serie de servicii considerate bonus de către companie, cum ar fi achiziționarea în rate, Service Pick Up and Return, dreptul de retur, deschiderea coletului la livrare și call center 24/7.

Pentru a profita rapid de ofertele Black Friday 2020 este recomandat să aveți introduse deja toate datele de facturare, livrare și mai ales datele cardului bancar cu care faceți plata. Dată fiind evoluția epidemiei Covid-19 este recomandat să achiziționați produsele cu plată online și să evitați folosirea cash-ului.

Aplicație EMag pentru mobil este și ea recomandată pentru a putea profita de oferte atunci când nu sunteți în fața calculatorului.

Cum a fost Black Friday în 2019?

De Black Friday 2019, au fost la ofertă 3.500.000 de produse, iar valoarea celor comandate a depășit 499 de milioane de lei. În oferta au intrat și o serie de produse speciale, precum: un Ferrari GTC 4 Lusso, bilete la concerte și festivaluri, servicii medicale, monede și lingouri de aur, ceasuri și bijuterii de lux, pachete turistice sau bilete de avion.

Produsul comandat cel mai rapid la deschiderea ofertei a fost un telefon mobil Samsung Galaxy A10: în 28 de secunde, cele 1000 de bucați au fost deja epuizate. Black Friday 2019 a înregistrat peste 10.8 milioane de vizite, 56.931 de clienți noi și un total de 234 ani, 93 zile și 14 ore petrecute pe site-ul eMAG. În plus fața de anii anteriori, 13.58% dintre comenzile de Black Friday au fost livrate în easybox.

To Top