Stiri

Endava a dublat numărul de angajați din România

EndavaEndava

Într-o mare de vești proaste, repetate obsesiv de televiziunile de știri, se strecoară și câteva știri pozitive despre companiile care activează în România.
Endava şi-a dublat numărul de angajaţi din România, în 2012. Cu peste 660 de angajaţi în birourile din Cluj-Napoca, Iaşi şi Bucureşti, compania se numără printre cei mai activi angajatori din domeniul IT la nivel naţional.

„Creşterea Endava este rezultatul unor iniţiative locale importante de recrutare şi a investiţiilor în oameni, derulate inclusiv prin intermediul programului propriu Endava University. Comparativ cu cei 340 de angajaţi cât număra Endava în România în ianuarie 2012, aproape ne-am dublat numărul de angajaţi. În prezent, avem peste 310 de angajaţi la Cluj-Napoca, 225 de angajaţi la Iaşi şi 125 în noul nostru sediu din Bucureşti”, a declarat John Cotterell, Chief Executive Endava.

Endava caută în continuare oamenii pricepuți în programare. Printre profilele căutate de Endava în locaţiile sale din România se numără: dezvoltatori Java, .NET, C++ şi mobile, testeri şi arhitecţi software, manageri de proiect, analişti de business şi de sistem, consultanți IT și analişti service desk.
Compania planifică să ajungă la un total de peste 1.000 de angajați în centrele sale de dezvoltare și suport din România în următorii 3 ani, însă caută susţinere din partea autorităţilor locale.

Din centrele din România, Endava livrează proiecte pentru clienţi în principal din sectorul serviciilor financiare, telecom, media şi al serviciilor online din Marea Britanie, Statele Unite şi Germania, precum şi pentru clienţi locali din sectorul bancar.

EndavaEndava

To Top