Stiri

Epson inca fabrica imprimante cu ace

Imprimantele cu ace continuă să facă parte din oferta comercianților IT deși își pot găsi cu ușurință locul la Muzeul Tehnic Dimitrie Leonida din parcul Carol. Epson lansează o nouă imprimante cu ace destinată în principal intituțiilor bancare, oficii postale și instituții guvernamentale.
PLQ-22/22M permite o manevrare ușoară a passbook-urilor și o procesare flexibilă a datelor, datorită memoriei de 128kb și spațiului pentru passbook-uri, de o grosime de până la 2.6 mm. Ușor de instalat, PLQ-22/22M dispune de mai multe versiuni de programe și de interfețe paralele, seriale și USB, la orice model standard, pentru a fi compatibilă cu majoritatea mediilor IT din instituții.

Siva Kuppusamy, Product Manager Epson Europa, afirma: „Institutiile financiare si guvernamentale pot face economii substantiale cu PLQ-22/22M. Imprimanta beneficiaza de calificarea ENERGY STAR si necesita un nivel redus de energie in standby (4.5W). In plus, pentru a reduce si mai mult costul total de exploatare, aceasta poate imprima aproximativ 10 milioane de caractere in modul draft pana la inlocuirea ribonului.”
Imprimanta cu ace Epson PLQ-22/22M va fi disponibilă din luna aprilie 2011.

Caracteristici principale:

* Imprimanta matriceală passbook flatbed cu 24 de pini și 94 de coloane
* Nivel redus de zgomot, de 51dBA
* Precizie în citirea datelor, cu ajutorul capului MICR/MSRW (versiunea M)
* Îmbunătațire a vitezei de imprimare
* Consum de energie în standby de 4.5W
* Calificare ENERGY STAR
* Durata de utilizare a ribonului de 10 milioane de caractere (modul draft)
* Memorie de 128kb
* Spațiu de procesare a passbook-urilor de 2.6 mm grosime
* Interfețe standard paralele, seriale si USB

To Top