Stiri

Epson lansează noi senzori de analiza a forței pentru roboţi industriali

Robot Epson
Robot Epson

Roboții industriali și sistemele automatizate ar trebui să fie nelipsite din fabricile care vor să concureze în această economie globalizată.
Epson lansează senzorii de mare precizie din seria S250, care vor fi disponibili că opţiune pentru roboţii cu 6 axe şi roboții SCARA produşi de companie.
Noii senzori de forţă utilizează tehnologia Epson de detecţie piezoelectrică bazată pe cuarţ, sunt durabili şi foarte precişi, putând detecta cu exactitate şi în mod constant forţe minime în şase direcţii *¹. Acest lucru le va permite clienţilor să automatizeze sarcini complexe de fabricaţie şi să-şi îmbunătăţească productivitatea. Epson asigură odată cu senzorul şi comenzi pentru manevrarea robotului, permiţând clienţilor să implementeze cu uşurinţă sistemul.

Robot Epson

Robot Epson

Mulţi producători îşi îndreaptă atenţia din ce în ce mai mult către industria robotică, din cauza deficitului de forţă de muncă, scăderii ratei natalităţii şi îmbătrânirii populaţiei care au afectat companiile din economiile dezvoltate ale lumii, iar tendinţa de relocare continuă în Europa şi America de Nord. Noii senzori inovatori de forţă Epson răspund acestor nevoi şi reprezintă un pas înainte în realizarea obiectivului companiei de a folosi roboţi pentru a îmbunătăţi modul în care sunt fabricate produsele.

Seria S250 le permite roboţilor să detecteze forţe de până la 0,1 N şi să automatizeze sarcini complexe, cum ar fi asamblarea de mare precizie a componentelor fragile. De asemenea, senzorii pot fi utilizați în realizarea unor sarcini care se bazau anterior pe percepția senzorială umană, cum ar fi lustruirea și debavurarea, scutind astfel oamenii de a desfășura munci manuale repetitive.

Prezentare robot industrial Epson

To Top