Stiri

Ericsson a realizat o transmisie TV prin LTE

Ericsson rbs 6000
Ericsson rbs 6000

Ericsson rbs 6000

Ericsson rbs 6000

și operatorul polonez Polkomtel au testat în premieră o transmisiune TV via LTE în Polonia. Astfel, 300 de invitați speciali și jurnaliști au putut urmări în direct meciul de deschidere al Campionatului Mondial de Volei Masculin 2014 dintre Polonia și Serbia. Calitatea excepțională a imaginii a fost posibilă datorită unor dispozitive mobile compatibile LTE ce aveau instalată o aplicație preconfigurată pentru streaming-ul live.

În condițiile în care traficul video va crește cu 60% pe an până la finalul lui 2018, operatorii sunt presați să le ofere abonaților o experiență video de înaltă calitate, oricând și oriunde, încercând, în același timp, să-și gestioneze costurile și eficiența rețelei.

Soluția Ericsson pentru transmisiune TV via LTE le permite operatorilor să valorifice noi surse de venituri din conținut premium și să utilizeze eficient spectrul LTE și resursele rețelei. Mai mult decât atât, operatorii vor putea să livreze conținut unic către un număr nelimitat de abonați, cum ar fi, spre exemplu, transmisiuni video din unghiuri diferite, prim-plan-uri sau reluări din timpul evenimentelor live. Această facilitate înseamnă, de asemenea, că abonații vor avea acces rapid la conținut video de calitate și fără întreruperi, crescând astfel loialitatea lor față de operator.

To Top